[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Linie de paine si cornuri RINC Europe Holland

Linia de pâine Rinc este o linie de foi, care a fost proiectat în conformitate cu cele mai recente standarde de igienă, pentru producția industrială continuă de pâine, chifle, bagheta și aluat de ciabatta. Mașina este flexibil, are o varietate mare de produse și de scurtă durată schimbare. Linia este prevăzut cu sisteme de formare speciale pentru exigent și delicat aluat (sistem de formare CFS Ciabatta), sistem de folii de aluat pentru fiecare scop posibil, și un satelit special, care reduce grosimea aluatului până TA 180 fara stresarea lui.

Linii de pizza@foi RINC Europe Holland

Sistem puternic de mare viteza pentru foi: este construit pentru a produce o mare varietate de produse precum pizza , tortilla, pita. Linia este usor de curatat , se poate spala complet si poate fi livrata in diferite latimi de lucru.Timpii de schimbare sunt redusi la minim cu  un sistem rapid de schimbare  pe matrita de conducere a sistemului de taiere.Pentru producerea unui sistem automat de productie, va oferim o gama mare de echipamente de decorat pizza.Da la dispozitivele de imprastiat sos pana la cele de imprastiat branza sau vegetale.Linia decor poate fi folosita independent  si permite de asemenea decorarea lor .

Liniile make up  RINC Europe Holland

Noi producem o mare varietate de make-up linii – de la o masa simpla de  make-up pana la o linie complet echipată. Liniile make-up sunt concepute pentru a fi la fel de flexibile ca o afacere.Pot fi ușor adăugate instrumente suplimentare pentru produsele noi. Liniile make-up vă oferi flexibilitate maximă, ceva brutăria modernă necesită.

Linie productie de baghete J4 Czech Republic

Productia de baguette

Complete, complet utilate, liniile de productie baghete sunt căutate de clienți acestor zile, datorită eficienței lor în producție mai presus de toate, datorita economiilor  în costurile de producție și  fiabilitatea ridicată, și de asemenea, datorita cererii scăzute pentru service.

Cel mai convenabil este să se consulte mai întâi specialistii nostri despre toate cerințele și apoi sa se pregateasca propunerea tehnică a liniei de producție, astfel încât ar satisface cererile de producție și ar reflecta posibilitățile de aranjare a  linie în premizele spatiului de productie.

Linia standard completa consta in urmatoarele echipamente:

  • silozuri faina,
  • centru de malaxare cu faina, apa si ingrediente de dozare.
  • divizor aluat
  • echipament transport aluat,
  • forming device,
  • echipament de incarcare dospitor,
  • dospitor,
  • echipament de incarcare cuptor,
  • cuptor cu banda de coacere,
  • conveyoare de transport si racire,
  • ambalarea produsului final.

Compania J4 s.r.o. impreuna cu un alt producator european de echipament de coacere a furnizat aceste linii de productie in mai multe tari din Vestul europei precum Spania, Franta sau Anglia. In aceste tari este o mare cerere de baghete coapte mai ales pe placi de granit sau pe plasa de sarma. Baghetele coapte pe banda cu placi de granit , datorita acumularii termice , au o temperatura ridicata pe fund si imediat ce sunt puse pe banda isi cresc volumul . Alta cale uzuala de a coace baghete este coacerea pe tavi pentru care plasa de sarma standard este suficienta.

Linie de productie biscuiti din aluat de pandispan  J4 Cehia

Liniile pentru produse de coacere facute din aluat de pandispan nu sunt numai pentru biscuiti rotunzi ci si pentru alte forme.

Depinde numai de articolele echipamentului care injecteaza aluatul pe banda cuptorului si poate fi din numai din otel datorita fluiditatii aluatului.

Linia completa standard consta din urmatoarele echipamente:

  • silozuri faina,
  • centru de malaxare cu faina, apa si ingrediente de dozare,
  • malaxor turbo,
  • dispozitiv de dozare si asezare pe banda cuptorului,
  • cuptor de coacere cu banda,
  • conveyoare de transport si racire,
  • masina de ambalat pentru produse finite.

Se poate vedea intreaga linie in websiteul companiei surori „Perník s.r.o.“. Datorita cooperarii mutuale ale ambelor companii dispozitivele de dozare si asezare au fost dezvoltate pe baza cererii actuale a pietii si astfel au atins avantajul tehnologic unic peste alti producatori.

Linie de productie pentru paine toast J4 Cehia

Linia completa pentru producerea painii toast  tipic continental sau englezeasca in tavi cu capac este ceruta foarte mult in zilele noastre.

Datorita eficientei productiei pentru salvarea costurilor si inaltei sigurante si astfel o cerere scazuta de service.

Linia completa consta in urmatoarele :

  • siloz faina,
  • centru de malaxare cu faina , apa si ingrediente de dozare,
  • divizor aluat,
  • conveyoare de transport,
  • rotunjitor conic,
  • predospitor,
  • modelator,
  • unitate de sprayere pentru tavi,
  • alimentare tavi ,
  • echipament de incarcare dospitor,
  • dospitor,
  • echipament de incarcare cuptor,
  • cuptor cu banda ,
  • scoaterea capacelor,
  • asezare in tavi,
  • manevrarea tavilor,
  • racire,
  • ambalare produse finite.

Pentru acest tip de productie, cuptorul este echipat cu circulatia aerului pe la partea inferioara in camera de coacere , numit cuptor duoterm care ajuta la cresterea transferului termic folosin convectia , creind o culoare uniforma a produsului pe toate partile si creind o crusta subtire a painii. Conveyorul poate fi construit si bazat lasa de sarma cu placute mici care este distins in primul rand prin capacitatea mai mare a rulmentilor, prelungind timpul de operare si marind circulatia aerului in cuptorul tunel de coacere standard cu plasa de sarma.

 

Linie automata productie aluat TOPOS Cehia

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1401″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”bounceIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_facebook css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row]