Friteuze de gogosi
Model: SOLEX
Furnizor : Jeremy Polonia

Friteuzele de gogosi SOLEX sunt sunt echipamente pentru prăjirea eficienta a gogosilor. Friteuza comercială JEREMY are un design modular, care permite detașarea ușoară a componentelor individuale de pe friteuze. În plus, toate componentele sunt fabricate din oțel inoxidabil pentru a menține curățarea friteuzei . Friteuza JEREMY permite turnarea unei tavi întregi de gogoși în ulei și intoarcerea tuturor gogoșilor la un moment dat. În versiunea manuală (friteuza manuală – SOLEX) scufundarea și urcarea de pe partea de ulei și de cotitură se face manual cu ajutorul unei manete. În versiunea automată (friteuza automată – SOLEX auto) toate aceste operații sunt efectuate automat de programul selectat. La alegerea friteuzei de gogosi, trebuie să țineți cont de diametrul unei gogoși, capacitatea dorită, locul de dospire (camera de dospire de sub sub friteuza gogoșilor sau o mașină independentă).
Friteuzele semiautomate de gogosi model SOLEX sunt un echipament foarte eficient, care fac producția de gogosi  mai ușoară . Construcția modulară permite deconectarea seturilor individuale foarte ușor. Aceasta face curățarea usoara a mașinilor. Toate elementele sunt realizate din oțel inoxidabil. Mecanismul special  permite intoarcerea gogoșilor pentru prăjirea celor două laturi ale acestora, iar după apăsarea levierului acest mecanism permite rotirea canalelor într-un unghi de 180 ° C. Aceasta face mai ușor descarcarea gogoșilor în rezervor cu  zahăr pudra , de exemplu

Avantaje:

  • Dispozitivul este disponibil în versiunile cu  dimensiunea:  42, 48, 54 și 60 gogoși cu sau fără dospitor
  • Durabilitate ridicată și fiabilitate, toate elementele fiind realizate din oțel inoxidabil.
  • Funcțional și ușor de utilizat.
  • Eficiență ridicată: aproximativ 600 gogoși pe oră (Solex 60).
  • Curățare ușoară: subansamblele dispozitivului se pot separa
  • translocare usoara (versiunea cu dospitor este asezata pe roti)

Functionare:

  • După ce scoatem tava de încărcare de la dospitor o punem pe basculator
  • Am fixat maneta de rotire a basculatorului cu ajutorul dispozitivului de blocare în poziția corectă.
  • Puneți toate gogoșile în rezervorul cu ulei, apăsând pe marginea  tăvii de încărcare.
  • Atunci când prima parte a gogoșilor este prăjită, scoatem basculatorul din ulei cu ajutorul pârghiei de ridicare și intoarcem canalele basculante cu ajutorul unei pârghii de rotație. Când partea a doua este prăjită, luăm basculatorul cu gogoși din ulei cu ajutorul pârghiei de ridicare și  o punem pe placa de scurgere laterală.
No. Model Diametru gogoasa
(mm)
Productivitate
(buc/ora)
Dimensiuni LxWxH (cm) Masa (kg) Putere (kW)
1 SOLEX 42 cu stand Ø 95 420 106 x 75 x 115 7.4
2 SOLEX 42 cu dospitor Ø 95 420 106 x 75 x 115 7.4
3 SOLEX 48 cu stand Ø 85 480 106 x 75 x 115 7.4
4 SOLEX 48 cu dospitor Ø 85 480 106 x 75 x 115 7.45.
5 SOLEX 54 cu stand Ø 95 540 123 x 75 x 115 9
6 SOLEX 54 cu dospitor Ø 95 540 123 x 75 x 115 9
7 SOLEX 60 cu stand Ø 85 600 123 x 75 x 115 9
8 SOLEX 60 cu dospitor Ø 85 600 123 x 75 x 115 9