[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1558″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”bounceIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Masina automata de clatite este simplu de utilizat si robusta permitand realizarea automat de pana la 150 clatite /ora, cu o calitate egala cu a clatitelor facute de mana.

Optand pentru aceasta masina GYROCREPE® G20, va veti dota cu o masina unica,cu valoare adaugata , destinata dezvoltarii cifrei de afacere si profitului dumneavoastra. Toate retetele traditionale adaptate sunt realizabile pe  GYROCREPE® G20. Voi decideti legat de grosimea clatitei, durata de coacere a clatitei , temperatura de coacere , astfel veti fabrica clatite asa cum doriti. Cu un diametru de  20 cm, se recomanda aceste  clatite  pentru Crêpes Suzette, pentru portofele, pentru prajituri de clatite, pentru clatite rulate.

  • De asemenea, oferim o pregătire instantanee de clatite din faina de grâu ușor și rapid prin punerea in opera a Normelor alimentare, fara conservanti, fara coloranti, etc)
  • Cu premixurile de clatite evitati sa cumparati si sa stocati oua, lapte, unt….
  • Veti evita de asemenea riscul erorilor in privinta proportiilor ingredientelor cerute pentru aluat.
  • Clatitele vor avea intotdeauna o calitate constanta.

Cu dimensiuni compacte si o mare fiabilitate, aceasta masina se potriveste perfect in brutarii, patiserii, asociatii…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1559″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”bounceIn” title=”Crepiere traditionale”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1560″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”bounceIn” title=”Crepiere cu banda”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1561″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”bounceIn” title=”Crepiere cu banda”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_facebook css_animation=”bounceIn”][/vc_column][/vc_row]