NOUTATI

J4 SRO  CEHIA

Compania J4 s.r.o. a fost înființată în 1994 de către experți cu aproape 30 de ani de experiență în domeniul dezvoltării și producției de cuptoare banda . Compania a început cu producerea de cuptoare individuale și progresiv a continuat pana la furnizarea de linii intregi de panificație și patiserie linii care îndeplinesc toate cerințele  producției industrial de echipamente fabricare paine .

Într-o perioadă scurtă de timp a existenței sale compania J4 sro a devenit un jucător important pe piețele europene și piețele din Orientul Mijlociu și Orientul  Îndepărtat și aceasta s-a  realizat în primul rând prin dezvoltarea proprie și monitorizarea atentă a calității în producție. În prezent compania furnizeaza echipamente de copt in  America de Sud si Nord , Africa, Europa și Asia.

J4 s.r.o. – Producator de echipamente de coacere

În prezent, compania s.r.o. J4 se ocupă în principal cu dezvoltarea și  producția de cuptoare banda de copt (ciclotermice, electrice, directă încălzite, convecție și ulei termic) și cu livrările complete de linii de panificație și patiserie. Aceste linii sunt destinate pentru coacere  atat pentru faina de secară, secară grâu sau faina  de grâu și, de asemenea, producerea a diverse tipuri de produse de panificatie si patiserie (cum ar fi patiserie, pâine prăjită, chifle hamburger, turtă dulce, plăcinte, prăjituri, covrigi, bastoane sărate, biscuiti, și altele)

Astăzi, cuptoarele noastre   de coacere produse cu componente de la firme de renume, de asemenea funcționează ca linii complet automate (numai cu supervizare). Tehnologia de coacere este complet automatizata , controlata de un software special pentru crearea a până la 300 rețete.  Se pot selecta, de asemenea, cuptoare echipate cu tehnologieSTIR  echipamente inalt performante pentru generarea de abur, BVP și echipamentepentru folosirea  căldurii reziduale. Cu aceasta, am obține un consum minim de energie, precum și de investiții și de exploatare costuri minime pe tona de produse de patiserie.

 

C.S.C. SARTORI SRL ITALIA

A fost infiintata de catre Luigi Sartori în 1971 și a început imediat cu specializarea în sectoarele de radiodifuziune și mecanica de precizie. În a doua jumătate a anilor 80, o nouă provocare s-a prezentat, compania in sine s-a focalizat in designul si montajul de  utilaje de panificație atât pentru sectorul industrial cat si sectorul artizanal. Un alt pas important a fost includerea în companie a  copiilor: Chiara și Michele, care au preluat cu mândrie moștenirea lasata si  păstrarea în siguranță , prin cercetare-dezvoltare continuă, au reușit să îndeplinească cerințele de schimbare in piata prin crearea unei game largi de produse . Datorită  mașinilor  de calitate,extreme de fiabile ,  pizzeriile și brutăriile pot profita de cele mai bune soluții, extrem de automatizate, tehnologii care garantează întotdeauna o utilizare ușoară și intuitivă. Timpul de finalizare rapid și planificarea  meticuloasă permit invariabil ca  CSC SARTORI  sa poata satisface  nevoile fiecarui client cu solutii personalizate care se pot adapta cu ușurință la sistemul de producție existent. Suportul tehnic al companiei este responsabil de instalarea și punerea mașinilor în proces, precum și furnizarea rapidă și eficientă service post-vânzare. In topul echipamentelor este divizorul rotunjitor care exista intr-o varietate de modele de la divizor rotunjitor semiautomat la divizor rotunjitor automat până la divizor rotunjitor volumetric automat  folosite  în linii de producție de masă .

Filozofia companiei

Principala preocupare a C.S.C. SARTORI este de a obtine satisfactia deplina a clientilor lor la fiecare oferă soluții tehnice inovatoare și o rezolvarea rapidă a eventualelor probleme. Acest lucru este posibil prin investiții continue ale compania pentru a căuta o calitate mai bună și dependenta, în deplină conformitate cu reglementările UE.

C.S.C. SARTORI foloseste know-howul  și experienta câștigata an de an, atât în mecanică și în panificație, în scopul de a crea procese inovatoare care contribuie considerabil la îmbunătățirea proceselor de producție și calitatea produsului. Datorită schemelor 3 D personalizate,care  permit înțelegerea și satisfacerea nevoilor clientului în cel mai bun mod posibil cat si crearea de soluții de economisire a spațiului adecvat pentru a facilita faza de producție. Expertiza tehnicienilor  C.S.C. SARTORI ajută in combinarea secretelor panificatiei artizan cu cea mai avansata tehnologie existentă și permit mașinilor  să intalneasca “tradiția de pâine”, cu “tehnologia vremurilor noastre”.